Uw oude apparatuur recyclen?

DUURZAAM UW OUDE APPARATUUR RECYCLEN?

Heeft u nog oude IT apparatuur die vervangen moet worden of ergens in een hoek van uw kantoor of huis ligt te verstoffen? Vraag aan ons na wat deze apparatuur nog oplevert of naar de kosten van milieubewust recyclen.

Door een samenwerking met verschillende bedrijven bieden wij als JMTech onze klanten de mogelijkheid om oude elektronische producten verantwoord te verwerken of een van onze partners een bod te laten doen op uw verouderde of overbodige apparatuur.

RECYCLING…

Zakelijk worden dagelijks diverse IT apparatuur gebruikt. Tevens in winkel of magazijnomgevingen zien we ook vaak dozen met verouderde kassasystemen, schermen of volle kratten met defecte laptops.

Deze apparatuur heeft niet allemaal een tweede leven, maar verdient het wel om op de juiste manier verwerkt te worden. Met de juiste manier doelen we op veiligheid en duurzaamheid. Veilig, zodat harde schijven of andere apparatuur geen bedrijfsdata meer mogen bevatten en duurzaam, zodat voldaan wordt aan alle wet- en regelgeving die ondernemingen wordt opgelegd.

…DE OPBRENGST

Uiteraard heeft uw oude apparatuur ook nog wel een bepaalde waarde. Nadat u een inventarisatie heeft gemaakt van uw oude producten kunt u een aanvraag doen en een bod tegemoet zien. U ontvangt een transparant aanbod voor uw apparatuur.

Als het aanbod interessant genoeg is kan er een ophaalopdracht ingepland worden en uw producten opgehaald worden. Zoals u wellicht ook begrijpt kan er niet voor kleine volumes (10 stuks of minder) producten een ophaalopdracht ingeschoten worden, dit heeft uiteraard ook te maken met de belasting voor het milieu.

INTERESSE?

Heeft u oude producten liggen en wilt u dat wij een bod doen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in of vraag een van onze sales adviseurs na de mogelijkheden via info@jmtech.nl.

DOWNLOAD AANVRAAGFORMULIER

Download hier het aanvraagformulier in excel,  waar u kunt aangeven welke hardware u gerycled wilt hebben inclusief een eerlijke waardebepaling. Deze kunt u naar info@jmtech.nl doorsturen, inclusief uw contactgegevens. Binnen 2 werkdagen verwachten we u een reactie te kunnen geven.