Missie en Visie van JMTech.nl

Missie

De missie van JMTech is veilig en zorgeloos wonen mogelijk te maken. Dit doen we door een mix te creëren bestaande uit, een goede prijs, snelle levertijden en een excellente service. Om op deze manier de allerbeste winkel te zijn op het gebied consumentenelektronica.

 

Visie

JMTech ziet voor de toekomst een volledig circulaire economie waar elektronica oneindig gerecycled kan worden en elke vorm van uitstoot wordt gecompenseerd.

 

Wat doen we nu?

Wij bij JMTech zijn al druk bezig onze visie te verwerkelijken. Zo doneren wij bij elke 5 bestellingen 1 boom om zo CO2 te kunnen compenseren. U kunt ook zelf los een boom doneren via JMTech, dan zorgen wij samen dat er nog meer bomen worden geplant. (kijk voor meer informatie bij "Plant een boom met JMTech.nl")

Ook zijn wij druk in gesprek met partijen die elektronica kunnen recyclen, zo willen wij met deze partners de mogelijkheid bieden uw ouden apparaten in te nemen. Op deze manier kunnen onze partners deze apparaten netjes verwerken en de nuttige onderdelen hergebruiken.